…az Ön elképzelései, a mi megvalósításunkban…

Nem tudja mivel lepje meg szeretteit? Mi tudjuk a megoldást!

Ahogy elérkezik december és egyre jobban közeledik a karácsony, legtöbben bőszen elkezdik törni a fejüket: Mi kerüljön a fa alá Szenteste?
Ilyenkor megpróbáljuk kitalálni, megtudakolni, hogy szeretteink mit szeretnének, mi lenne szívük vágya, mi az amire igazán szükségük lenne. Többször végigjárjuk a bevásárló központokat, millió helyre bemegyünk, nézelődünk, ötleteket gyűjtünk.  A saját tapasztalatom azt mutatja, hogy igazán nagy örömet egy személyre szóló ajándék adhat meg családtagjainknak. Olyan amilyet senki más nem vásárolhat meg egy üzletben, ami csak az Övé! Nagy meglepetést okozhat egy egész évben szem előtt lévő családi naptár.
Az interneten böngészve nagyon sok egyedinek mondott, de mégis csak sablonokból összekattintgatható tucat naptárra lelhetünk. Ezzel szemben nálunk valóban személyre- és egyedi igényekre szabott naptárat kaphat, hiszen mi kis családi vállalkozásként, nem készítünk futószalagon több száz terméket, hanem minden megrendelőnknek személyre szabjuk naptárát. A családban tartandó névnapokat, születésnapokat, neves napokat külön kiemeljük, hiszen Önöknek ez a legfontosabb amellett, hogy saját képeik szerepelnek az adott kiadványban.
A minőségre is ügyelünk, a naptár készítésénél folyamatosan kapcsolatban vagyunk megrendelőinkkel, hogy az esetleges hibákat kiküszöböljük (alacsony felbontású, rossz minőségű kép). A nyomtatás előtt egy végső egyeztetésre is sor kerül, hogy az ajándék valóban tökéletes legyen.

Amennyiben megtisztel minket és velünk készítteti el jövő évi naptárát, kérem megrendelését december 15-ig adja le nálunk.

Alább megtekinthető néhány kép az elmúlt évek munkáiból.