…az Ön elképzelései, a mi megvalósításunkban…

Rólunk

Kiadványszerkesztés

15 éves szakmai múlttal rendelkezünk a kiadványszerkesztés terén.
Portfóliónk széles körű, melyben a névjegykártyán keresztül a magazin szerkesztésen át a könyvkészítés is mind megtalálható.
Referenciáink: életrajzi könyvek, magazinok, meghívók, névjegykártyák, céges hirdetések, hírlevelek online és offline megjelenésben egyaránt.
Illusztrációk és grafikai tervezések, logók, könyvborítók terén is nagy tapasztalattal rendelkezünk.
Nyomdai kapcsolatok alapján, mindig a legmegfelelőbb és a költséghatékonyság elvét szem előtt tartó árajánlatot adunk a megrendelő által megálmodott kész termékről. Rövid határidővel precíz pontos munkavégzéssel dolgozunk.
Számunkra a legfontosabb, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a kész termékkel, és szívesen keressenek újra minket. Hisszük, hogy a jó munkakapcsolat a közös jövő záloga.

Tekintse meg kisfilmünket:

Grafikák, festmények

Több évtizedes rajzfilmes és grafikai tudással a hátunk mögött tevékenységeink közé tartozik a megrendelő által kiválasztott, elképzelt festmény, grafika készítése. Munkáink sokszor szerepeltek rajzfilmekben, mozifilmekben, egyedi megrendelések alapján számtalan stúdió berendezésének voltak kellékei, vagy csupán csak egy otthon díszei. Amennyiben szüksége van díszletre vagy csak otthonában szeretne egy egyedi grafikát, portrét, csendéletet, keressen minket bizalommal.

Kellékek, díszletek, modellek, makettek

Több mint 30 éves szakmai múltunkban jelentős szerepet játszottak a filmiparban használt kellékek gyártása. Rengeteg neves filmben szerepeltek az általunk készített munkák, például Cyrano, Beethoven, Underworld, Szeleburdi család a nagy sikerű Hídember, ahol volt szerencsénk számos hídmakettet készíteni, de akár egy vízóráról készített óriásmakett is portfóliónkba tartozik melyet egy reklámfilmnél használtak fel.
Itt említeném meg Kopár István Salambo hajójának makettjét, mely eljutott egyenesen a Spanyol királyhoz is, vagy a 100 Folk Celsius nagy sikerű slágerének kellékét a Miki Manót, mely szintén a kezeink közül került ki. Ezen kívül a teljeség igénye nélkül: Gutenberg díj, Providencia babák, stb

Tekintse meg kisfilmünket:

 

Szobrászat, mintakészítés

Szintén munkásságunk egyik fő profilja, amelyben nagy szakmai tudással rendelkezünk. Ezen tevékenységünkben szerepel a másolatkészítés, átalakítás, sérült szobrok javítása vagy egy teljesen egyedi elképzelés alapján való elkészítése. Néhány referenciánk: The Rite (Rítus) film kegytárgyak, szobrok másolatának készítése, plasztikák létrehozása.

Restaurálás

Cégünk segítséget nyújt abban, hogy sérült régi bútora, szeretett képkerete, vagy dísztárgya újra a legszebb fényében pompázhasson otthonában. Gyors, precíz munkavégzéssel.

Egyebek

Díszletek és kellékek készítése számos magyar és külföldi film produkcióban. Plasztika bábok, címerek, emlékplakettek, díjak és más figuratív tárgyak tervezése, kivitelezése. Épületek, hidak, terepasztalok, hajók, repülőgép modellek készítése. Olajfestmények, grafikák készítése kölünböző stílusban a megrendelő igénye és elképzelése szerint. Antik tárgyak, bútorok korhű helyreállítása, javítása .

Jelszavunk: AZ ANYAG NEM GYŐZHET! (bár a fizika törvényeit Ő jobban ismeri)
A látszólag képtelen feladatokat is megoldjuk…

 

Tekintse meg referenciáinkat is!