…az Ön elképzelései, a mi megvalósításunkban…

Legszebb ajándék a személyes, egyedi ajándék

Való igaz, hogy a hagyományos könyvnyomtatás a digitális világnak köszönhetően sajnos egyre jobban háttérbe szorul. Ez különösen fájó egy nyomdász számára, hiszen az igazán elhivatott szakember a frissen nyomott könyvek, újságok illatánál talán csak a karácsonyi bejgli illatát szereti jobban… Szerencsére azért nem mindent tud kiváltani a digitális világ.

Remek ötlet most épp a karácsony közeledtével egy személyre szóló képes fotóalbum, vagy a Nagyinak egy szakácskönyv a saját receptjeivel és az unokák képeivel teletűzdelve, de akár ha csak egy naptárról beszélünk, akkor is egy örök emléket adó szép ajándék lehet egy nyomtatott kiadvány.

Volt szerencsém számtalan ilyen kiadványt készíteni a Nagypapa novelláskötetén át az egyszerűbb, de csak az adott családnak szóló naptárig. Az évek során sok nagyszerű ötlettel találkoztam, amit sikeres megvalósítás követett és utána persze jött a könnyes meghatódás, hiszen ki ne örülne annak, ha egy olyan terméket tarthat a kezében ami egyszeri és megismételhetetlen és csak és kizárólag neki szól.

Amennyiben szeretne egy valóban egyedi és örökérvényű ajándékot, keressen bizalommal.

Ahogy a mottónk is tartja: Ön elképzeli, mi megvalósítjuk!